Η Εταιρεία Η.Ε. Προμηθέας Λτδ είναι μια ιστορική Εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1959 και καταχωρήθηκε επίσημα στον Έφορο Εταιρειών τον Ιανουάριο του 1960.

Η Εταιρεία σε συνεργασία με γνωστούς Οίκους του εξωτερικού, δραστηριοποιείται στους τομείς του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, βιομηχανίας, ενεργειακών λύσεων και τεχνολογίας.

Έχοντας σε απόθεμα ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, απευθυνόμαστε υπεύθυνα τόσο σε οικιακούς καταναλωτές, όσο και σε επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και Οργανισμούς.

Σήμερα το δίκτυο της Εταιρείας αποτελείται από τα κεντρικά γραφεία/αποθήκη στη Λεμεσό και εννέα καταστήματα πώλησης σε όλη την Κύπρο.

Η στελέχωση της Εταιρείας με επιστημονικό προσωπικό, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, δίδει την ευκαιρία στο αγοραστικό κοινό, να εξυπηρετείται εύκολα και γρήγορα.

Στόχος της Εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών της , με την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων και υπηρεσιών σε λογικές τιμές.

Μετά από 58 χρόνια εμπειρίας, η Εταιρεία μέσα από την συνεχή ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, φιλοδοξεί να συνεχίσει να κατέχει σημαντική θέση στο τομέα που δραστηριοποιείται.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

95, AGIOU GEORGIOU STR.
4189, Limassol

Tel: 25711000
Fax: 25711133

Fb
[email protected]